КОЛЕДНИ РАБОТИЛНИЧКИ 2019

Споделена творческа работилничка с деца, учители и родители, създаде прекрасно настроение в III "Б" група с учители Бойка Кръстева и Надежда Зайкова. С изработените коледни свещници, един от символите на святата Рождественска нощ, семействата ще запазят светлината на Витлеемската звезда в домовете си.

ГАЛЕРИЯ


Деца и родители от Втора "Б" група с учители Анна Сиракова и Елена Начева създадоха заедно с много старание и в празнично настроение прекрасни новогодишни сурвачки с пожелание за здраве и плодородие през новата 2020 година.

ГАЛЕРИЯ


Коледната радост споделиха деца и родители от Четвърта ПГ "В" с учители Милена Георгиева и Пепа Тосева. Творческата фотосесия под наслов "Коледни усмивки" бе чудесен повод да бъдем заедно и да съпреживеем отново радостните трепети на Коледните празници.

ГАЛЕРИЯ


Творческа работилница "Сурвакница" бе поредното споделено забавлявление за децата от Втора "А" група с учители Ели Станчева и Светлана Нешева и за техните родители. С много старание те изработиха автентични сурвачки с традиционни материали с пожелания за здраве, сполука и късмет през Новата година.

ГАЛЕРИЯ