ДЕТСКАТА ГРАДИНА У ДОМА 1В условията на изолация, наложена от извънредното положение в България от 13 март 2020г., учителите, възпитаниците на ДГ "Осми март" и техните родители реализират различни съвместни дейности, водени от усещането за взаимност и подкрепа. 

Най- новите творения на детската креативност, посветени на 22 април - световният Ден на Земята.

 

 

В предизвикателството "Зрънце надежда за нов живот", децата създадоха своите "магически гдадинки"

 


"Геометрия за малчугани" в Първа Г група "Мики Маус" - децата откриват познатите геометрични форми в любими играчки или предмети в дома и с геометрични фигури изписват първата буква от името си.

 

Децата от Втора "Б" група отбелязаха Международния ден на детската книга - 2 април с виртуална изложба на любимите детски заглавия.

"Ние сме верни приятели с книжките!
Обичаме да слушаме приказки и да се любуваме на красивите илюстрации! Книгата е най-голямото богатство. Тя е прозорец към света!"

Включихме се в цветната инициатива "Дъга на надеждата", стартирана в социалните мрежи с посланието: " Всичко ще се оправи! Няма да е все така!" С тези думи малчуганите ни напомнят, че ще има утре. Вече е пролет, а бъдещето е пред нас.

Пролетна творческа работилничка във Втора Б група - конструиране с отпадъчни материали и рисуване.

"Градинката на баба" е пълна с вкусни плодове и зеленчуци


Великденските празници са повод децата и родителите да творят в съвместни арт-работилнички.

"Кулинарни изкушения" в Трета подготвителна "Б" група - за всички нас те приготвиха вкусни, полезни и прекрасно аранжирани предложения за празничната трапеза.

ГАЛЕРИЯ

Прилагане на позитивни методи на възпитание чрез идеи за игра и учене

Семейната традиция в условията на изолация развихри въображението и креативността на деца и родители. Красиви великденски яйчица сътвориха нашите възпитаници.

ГАЛЕРИЯ