ДОВИЖДАНЕ ДЕТСКА ГРАДИНА 2021

Емоционални празнични програми белязаха изпращането на бъдещите първокласници и сбогуването им с любимата детска градина.

"Довиждане детска градина, здравей първи клас!" бе мотото на празника послучай завършването на предучилищното образование на децата от Четвърта Подготвителна "А" група с учители Анастасия Димитрова и Галя Бойчева. С много настроение, усмивки, песни, танци и игри те показаха таланта и уменията си на истински творци и достойни възпитаници на ДГ "Осми март".

 

 

Пожелаваме успешен старт в родното училище на децата от Четвърта "Б" група с учители Бойка Кръстева, Надежда Зайкова и грижовната леля Маги.


Педагогическият екип на Четвърта "В" група  - Десислава Николова, Мая Петрова и Цветелина Самоукова, отправи послание към своите възпитаници и техните родители: "Щастливи сме, че ни позволихте да бъдем част от Вашето детство! Заедно се научихме да творим и да мечтаем ! Поздравяваме Ви за труда и усилията, които заедно положихме, за да извървим този път! Бъдете упорити и вдъхновени! И нека стремежът към знания Ви води към нови хоризонти и смели мечти!"


Пожелаваме успешен старт в родното училище на децата от

Четвърта "Г" група с учители Соня Робева и Весела Матеева